lympha Sable

lympha Sable
by Scottish graciousness

dinsdag 25 april 2017

'het Parkwijk overleg' - soms is 'hij' wel wat brutaal



L.S
Het moge duidelijk zijn dan wel te worden totdat objectief anders blijkt, dat het tot het nieuwe landschap van onze cultuur en staat is gaan behoren zoals het verwacht was te behoren tot de staatkundige situatie, dat de heer jonkheer deBuer Clement Michael zich bereid heeft verklaard ons land te dienen als vertegenwoordigde hij de Koning. In verband daarmee hoop ik mij voorlopig te mogen oriënteren in de sfeer der persoonlijke betrekkingen van burgerij en vorst.
Daarom, om een uitweg te bieden aan de benauwenis van de vervreemding door de invloed van een reeds als verderfelijk zich bewijzende maatschappelijk systeem zal ik met enige regelmaat inzage bieden in de betrekkelijk literaire uitdrukking van zo'n persoonlijke vriendschap.

Ik hoop dat de lezer niet schroomt kennis te nemen van dit bewijs van mijn pars-pro-toto politieke denken. En er zijn genoegen aan te beleven.
Wat het het Parkwijk overleg betreft dat ik entameer, het zal alleszins een waardig en relativerend gevolg geven aan de afspraken en voornemens die indertijd zijn gemaakt ten tijde van het zg. Berkenrode Overleg. (in: over het Huis Berkenrode).

Hoogachtend,

Clemens de Buer





Subject: n.a.v. ons onderhoud - zakelijke conclusies voor 'het Parkwijk overleg'

https://c2.staticflickr.com/6/5674/22833913638_9f2e5f6eeb_o.jpg



het wapenschild om aan Samir te tonen hierboven  
is heden uitgegeven - zeg maar dat hij ff moet lezen 
wat ik erover schreef op zijn hotmail account.


Beste D.,  

Het uitwerken van de resultaten van ons 'onderhoud in de vroege morgen' ( wel een heel boek waard, aldus de erfgenamen van Boudewijn ) vraagt meer tijd dan ik had verwacht. Wanneer de droom is uitgedroomd en de slaap geweken is, dan moet de droom herinnerd worden alvorens je erover kunt denken welke betekenis deze droom heeft.
Ik geloof niet dat ik mij erin kan vinden dat het contact is afgesloten, onze vriendschap is er juist door versterkt, alleen verloopt deze nu via andere wegen. Toch kan ik mij er niet in vinden dat een man die mij een zo bijzonder boek cadeau heeft gedaan dat ik er zelfs werk mee kan vinden als ik zou willen, het contact afbreekt, maar goed, ik zal het voor even met het spreekwoord moeten doen 'mijn boeken zijn mijn vrienden'.
Wat de stijl waarin onze ontmoeting in de morgen verlopen is betreft, je moet natuurlijk niet uitvlakken de rol die jouw engelbewaarder, die meneer waarbij je hebt gewoond, in deze dingen uit dankbaarheid en uit goede wil heeft gespeeld. Ik voelde wel dat er wat was maar kon die waterval aan woorden niet goed tot stilstand brengen voordat die stille periode ook gekomen was. Ik kan dat beamen door te zeggen: er wordt goed voor je gezorgd. Het moet wel duidelijk zijn, dat je je herinneringsleven op het ogenblik aan het opnieuw ordenen bent, het zelfbewustzijn van een mens berust tenslotte op de zetel die het geheugen hem te bieden heeft. Misschien komen er wat meer positieve momenten in de gekoppelde emoties, de motieven naar het zich laat aanzien zijn er wel maar ons geheugen, helaas, dat kunnen wij niet met ons wilsvermogen sturen. Daarom is soms een ingreep van buitenaf even nodig, je wilt dat niet maar de dokter schrijft het voor, dus zul je moeten kiezen of je het advies opvolgt, hoewel de feitelijke operatie al heeft plaatsgevonden. Engelen laten zich nu een keer niet gezeggen of de kop indrukken. 
Wat ik verwacht is dat je je zo langzaam aan meer thuis voelt en veilig in de eigen  woning, thuis ook in je eigen lijf, op je gemak met jezelf,  en je zult wellicht via het Facebook gebeuren vanzelf bij nieuwe mogelijkheden terecht komen. 
En verder raakte ik gecharmeerd van die pagina in Facebook over Parkwijk, een gebied dat inderdaad nogal groot is. Onze ontmoeting, zo je wilt 'de confrontatie', speelde zich af in de sfeer die het thema Parkwijk te bieden heeft, en ik zal eens kijken hoe ik in een Facebook bericht een mooie foto kan plakken van het Lochemse veld, er zijn hele mooie in de collectie.


Ik hecht aan deze e-mail een aardige beeldplaat voor jou speciaal uitgezocht, en verder zal er wel wat van moeten komen op heraldisch gebied, maar of jij het nu op prijs zou stellen een bijzonder zegel te krijgen, digitaal weliswaar, ik wacht het even af want ik ben geen dictator. 


groetjes van de Clem  


P.S. denk ook eens aan de heer Bomans.  




picture: 'sunset over the Golden Horn' - after a romantic painting from a time people didn't care so much their nationality but raher had the feeling they belonged to a kind of international culture - this painting is from ca. 1864 and the edition was made in atelier Cl5* / remark: mind the pines left, the town is at the right side of the view, the weather is rather cloudy but no smog is seen/




titel van de afbeelding: twee gestrande schepen in de morgen

cleithas: fotoalbum van cliff-randon + other stuff

Hallo, hier zijn foto groeten van mij voor jou!
Wanneer u geen se

video: burley tobaccos - in sepa (Cardiff is too in it)


Hallo!

cleithas heeft deze link naar een diashow gestuurd. 
album: staat ook in kronieken

citaat: 'met goede kunst kun je vrienden maken'
Click here to view slideshow



Toldboldgade 31, DK-1253 Kopenhagen, Denemarken.


[Polldaddy] Free: how do I make my compliments to Thee

tuinpoort
bomen creëeren gevoel



eURE Clement Willem Michael
jonkheer de Buer Ter Leynde de Beaulieu et Verimont   
voor deze Ad Bentsen
zum Birkenhude-Buer erfolgreichend Buer-Gelsenkirchen /ge-buer
 = replies bitte zur: welkom/willkommen/bienvenue/welcome


To send you a good message:
to say thank you is more what has been my idea I should sent in to Poldaddy and I didn't understand how to do so. Now that you answered and greeted adding 'many thanks, Greg' I understand that I was right to wonder about your desk  - so the thanks go to your edition, Greg.

I didn't know before about the possibilities Poldaddy has to offer and  I made use of. The resulting experience after setting up the survey and bringing that out tells me I did well. Now the public understands that the many issues of my Kingdom are on behalf of their interest. Before yesterday night it was believed this Kingdom Holland would be telling about my honor and greatness which is as a matter of fact ridiculous.

Well then, greeting and the promis I'll be certainly back once,

Clement Willem Prince of Holland Kingdom

WANDSCHILDERING

n.b. A gift to get yourself insight in my strategic recent 'treshold creatimg' to preserve my country for the quick conclusions is what I have to send to the Dublin desks:

https://mariaclemens.simplesite.com // under construction / artistic view / mainly in Dutch / to be studied on behalf of my kinship to the Irish nation.

dowbubhder: a gallery extra in cela en Priene



middeleeuws kleinood

stilleven met bloemen


--
Greg Stewart
Akismet // Automattic Inc.


assistent

Ik heb Philo met u gedeeld in OneDrive

voor latere toevoegingen is het nu niet bepaald het seizoen / hoe gek het ook klinkt, ik heb wat aan het nieuws-item van:
Ramses II regeerde gedurende 67 jaren de beide rijken voor boven- en beneden Egypte als één groot Egyptisch vuurteken uit de geschiedenis ervan uitgaande dat dat alles in de woonkamer over je bericht.
OneDrive





gewoon om interessant en mooi te zijn






Gratis onlineopslag voor uw bestanden. Meer informatie.
Download de mobiele app voor OneDrive.
Microsoft respecteert de privacy van gebruikers. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring.
Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA, 98052

men vraagt zich toch af: hoe is dit mogelijk?...

de heer jonkheer de Buer van Buerlemont studeerde
aan vershcillende Universiteiten van Europa en heeft
ten volle aan het acacdemishc leven deelgenomen

Terugblik:
Het was kennelijk in die tijd allemaal wat veel tegelijk, maar ik moet zeggen dat gezien alle druk die op ons werd uitgeoefend om toch vooral  eens naderbij te komen - wie is die man? - ik het er nog goed vanaf gebracht heb en nu inmiddels ook al heb geleerd dat hoe minder ik rekening houd met de zorgen en de noden van de samenleving des te beter het voor iedereen is.


een cultuurmens zit daar
niet zo mee








*************************************************

Stonehenge was en is er ook voor de Lage Landen /edit/ cl5* / 
'hij kwam bij me aan op 21 juni 1997 en is verder maar gebleven'

5

- van het politieke naar het artistieke onderwerp en weer terug:
Het zou eigenlijk zo moeten zijn dat ik maar weinig op het lees- en schrijftoestel hoef te doen. Maar aangezien de schriftuur in deze mijn lust en mijn leven is waarvan alle andere geneugten des levens voor mij afkomstig zijn geef ik het niet op mij op een redelijkerwijs ontspannen te noemen manier bezig te houden met wat ikzelf en anderen gerust kunnen beschouwen als de regeringswijze ons bestemd. Gegeven de inschatting, desalniettemin, dat er een politieke aardverschuiving inmiddels heeft plaatsgevonden zijn er toch spijkers met koppen geslagen en werd niemand het slachtoffer van de omwenteling. In mijn opvatting is elke mens een politieke identiteit toegewezen.

de toekomst volgens het beeld 'Grote Vogel'

hierbij nog de beste wensen met het oog op de voorspoedig verlopende werkzaamheden.


Clement Willem Michael
jonkheer de Buer Ter Leynde de Beaulieu et Verimont


zum Birkenhude-Buer erfolgreichend Buer-Gelsenkirchen /ge-buer
 = replies bitte zur: welkom/willkommen/bienvenue/welcome





Op 14 februari 2017 - Valentijnsdag - om 00:04 schreef hij:

DE GROTE VOGEL SPROET

De grote vogels Sproet keert weer
Terug naar moeder aarde
Azend op een plekje voor zichzelf
Waar hij voor even bij kan komen
Van de vermoeienissen van zijn vlucht
Door het luchtruim boven Kennemerland
En alle bijkomende gewesten – dat zijn er
Nogal wat – hij buigt zich de kop naar beneden
En volgt zijn snavel naar een bloemenstruik
Die net als hij in bonte kleuren zich laat zien –
Veelkleurig is de rok van Joseph –
Daar dealt hij neer maar of hij neer
Zal strijken met de vlag dat is geen vraag –

Zo te zien kan hij vanuit zijn duikvlucht
Niet in een zachte glijvlucht naar de modus
'Landingsbaan' geraken die hij leerde beheersen
In het kader van de scholing bij de gedetacheerde
Onderneming - een struik evenwel blijft stevig in de aarde
Geworteld op zijn plek heeft hij opgemerkt -
Zij vliegt niet mee naar boven en hoe kan dat nu?

om het kontakt met het filmbedrijf levendig...

Jullie worden verzocht geen gebruik te maken van de openbaarmaking van sommige als vertrouwelijke te beschouwen mailadressen.

enkele bestanden ter omlijsting van het sterballet Michael Nevank
getekend:
Clement Willem Michael
jonkheer de Buer Ter Leynde de Beaulieu et Verimont
voor deze Ad Berntsen


zum Birkenhude-Buer erfolgreichend Buer-Gelsenkirchen /ge-buer
 = replies bitte zur: welkom/willkommen/bienvenue/welcome

---------- Doorgestuurd bericht ----------

Onderwerp: om het kontakt met het filmbedrijf levendig...
pages.plusgoogle.com


clemens frederick willem Lord Randon - Porter heeft een album met je gedeeld.
om het kontakt met het filmbedrijf levendig te houden betekent dit album de silent movie productie in relatie tot de Douglas Fairbanks Foundation in Berkeley Ca en de Johnson Education Trust in Austin Texas, bericht van het bureau:
*Officer Desk Studio the happy playwright occupied with the progam 'timing for millions on location' in Holland on a distant view in time/ by Zorro Gram + Memorix team

afbeelding niet weergegeven kom er zelfstandig wel uit

Album weergeven
kunt niet antwoorden op deze e-mail. Bekijk het bericht om een reactie toe te voegen.
Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043 USA

de Fairbanks voeren met hun jacht in de jaren na
de eerste wreldoorlog
regelmatig in dat gebied

Google+

set 'alles is anders' | 'niets blijft hetzelfde'

 een beeld van de valkgod Horus op een
binnenplaats van het tempelcomplex te Edfu gewijd aan de godheid -
- Horus is de hemelgod in de Egyptische godenleer die Pharao's macht legitimeerde 
en dat doet hij maar één keer - die de beschermgod was voor de persoon van Pharao - 
en voor de staatsstructuur die het Egyptische Rijk uitmaakte, gold het dat:

de tijd van Gigi Ho-rus ibn Gazu een deel van de regering van Pharao zou gaan beslaan    ----------------------- 

'Horus weet veel van U wat anderen niet kan boeien'/


wat het de vele schone namen betreft - bèta functie 4b lui - geeft hij in dit kader:

Clement Willem Michael George
jonkheer de Buer Ter Leynde de Beaulieu et Verimont
Hertog van Buerlingen en Mecklenbug Stirum etc.


zum Birkenhude-Buer erfolgreichend Buer-Gelsenkirchen /ge-buer
 = replies bitte zur: welkom/willkommen/bienvenue/welcome
aan 


te Haarlem centrum vóór 
Café Studio:

Lourens Jansz Coster - edit - in beeld
- wel degelijk was deze man ook
een partij bij het uitvinden en de 
introductie van de boekdrukkunst in Europa
__________________________________________________________________
gezegde: het gaat er niet om te winnen, het gaat er om je verlies te nemen.