lympha Sable

lympha Sable
by Scottish graciousness

donderdag 1 december 2016

in het huis van Potifar - im Pitifaröer Hofstädte

HTML - document: a Saeled Csardas ibn Bürgenbeiland anerkannt seine Tanze:

Vieles gibt zu erwachen im Eisenstadt's Theat4-U2 hier in diese Seite hergebildet - 
wie sonst gibt's im schönen Burgenland eine Identität an sich!


ausschnitt vom Annunziation mahlerei -
hergenommen in meine Facebook - kunde
Het Bürgenland Festival 'Wiederkommen der Liebe' - gebt:

seite zu uns neubekannt wie: 

Joseph's erwachen mit die Pitifera lady

** Weiterhin könnte man selbsthaft dieses Einsicht abführen zur persönlicher Erlebniss gemäss das Eindrücken des jügendliches Einwicklen des Menschen - unser Zeit ist dieser Ergebnis prominent weil das Erleben damit sich niemals wiederher erhohlen kann.



Voor Nederlands sprekenden en lezenden:

* ik kreeg de indruk dat er sprake was van een congruentie tussen hetgeen mij bedrukte en waar wij een oplossing voor zoeken in het ervaringsgebied dat grenzeloos lijkt te zijn geworden de laatste tijd. Een positief geluid m.b.t. de gevolgen van het geven van gevolg aan de hug als genegenheidsbetuiging, trof ik aan bij de aankondiging/het overzicht voor het Festival 2016 'de terugkeer van de liefde'. Zo kwam ik bij en te na in de uitweg aan de hand van de indruk van hetgeen mij interesseerde in het kinetische beelddocument met een in momentaal presentatie van de in het html-document uitgebreid beschreven evenementsagenda. Het Festival 2016 werd gehouden in het prachtige maar zo gevoelige Burgenland, een streek in Oostenrijkland, waar zich de grens tussen oost en west Europa zo uitnemend vermilderen doet in onze tijd. Ik houd het erop dat het evenment in zijn weergave eventueel een perspectivische doorstart mag verdienen, maar dat is ter keuze van het ondemocratische type voor de theater en televisie directies.

Om ter zake man en paard te noemen: ik deelde een hug uit in een elementaire beleving waarin de gedachtenis aan Youssouf was verbeemd, met alle gevolgen van dien. 

Pontormo: engel Gabriele
 (voorstudie in sepia voor  het  fresco van
de Annunciatie *) in de basilica dei Felicita -
Firenze - Italia - 16e eeuws secularium/file

Csárdás - Vittorio Monti (Violin & Piano) met krisjnatische onbespreekbaarstelling



Want dit is een muzikale reflectie van hetgeen was het beeld de afgelopen dagen dat ons getoond werd in de Studio op 5/2nd. Toen de plaat was afgelopen heeft VU-actoria de deur laten sluiten en het toch wel enigszins charmant aandoende klankdicht met een achtergrond in het Marollaanse publieke sectoren ortholaan van de onvolkomen voorstelling tot rrfr-pffff resy rosimorability doen geleiden gelijk de krenten in de pap waren gemist. Hoewel wat onbevediligent voor het opterende bonder gezelschap zijn er geen resten achtergebleven van de doorheengevlochten onmin behalve materieel naar het mij toeschijnt onwaardeerbaar depommelent, met ontbreken van de sleutels op de ontknoping van een geforceerde aggeloop. Ik kan mij voorstelbaar ajacieten dat het wegblijven van de keeper bij de training van het publiek een wat wonderachtig lederente oplevert, de spelonkate belleiding is naar het zicht inzichtelijk voordoet - 4 yyyy - te voorverfrommelen voor althans vandaagjes dik en tecredenze heengegleden. Nu zal menige manus salvus zichtadviseur zijn voete n laten wassen. Onschuld hoeft nooit ten berriller's hoeve softer aangedachtelijk te worden voorgeslimmerd met zwezentrijp dan wel door guitgelezen eendrachtige gemachtigde uitgekookt te werteren naar een vanitamailend vitaminiserend beleid.

- Ounce Alzubura rapportagent 7 pro times Timoth euser vergericht zoezukt arbeidsinkomen.
- Sprutnicht 1957 - effectenborg