lympha Sable

lympha Sable
by Scottish graciousness

dinsdag 29 november 2016

(Fw:) de legendarische Imothep zat ook niet zo met het thema 'vrouw of man'

lady Ann
Aanzetten tot een ontwerp voor een rolprent:

het Vrouwtje van Stavoren geeft ons:
M. slaakt een gil:
uitroep: 'het is ons al te wonderlijk te moede'

Enkele opmerkingen:
* Wordt er niet meer aan kerkebouw gedaan, dan zullen wij uit de bestaande Godshuizen er enkele moeten kiezen die geschikt zijn voor de eredienst in onze tijd, althans de aanzetten daartoe.  

* De locatie voor het Museum 'van Speeldoos tot Pierement' te Utrecht is wat ongelukkig gekozen, toch wordt daar een zin aan verbonden die wij niet op andere wijze kunnen herkennen. 

* Toevoeging vanaf de andere zijde van de Noordzee:
In onze moeilijk te identificeren tijd gedraagt zich de engel van Lady Ann Clifford tóch geheel als een vrouw van de moderne tijd. Een terugblik op haar werkzaamheden als slotvrouwe van Skipton Castle - diary (zoek niet maar kijk eens naar alle mogelijkheden om in weg te dromen met de ganseveer nog in je hand) geeft ons een perspectief naar de moderne tijd waar wij op kunnen bouwen.

nu over de bouwkunde en onze moderne tijd:

duizendpoot: arts, schrijver, architect, bibliothecaris -  om maar wat te noemen

Subject van de vergelijking: de ambtelijke functie van Imothep   


youtu.be
paar boeken over / some books of #Saint Oblidius of Cumae || CL7* - fir -ency citation: la verite ne parle pas _________________________________________ sign... met beeldmateriaal van een grafische studio te New York
toegevoegd:

Het verhaal van de rehabilitatie van, voor en door M. na een long distance call met agent 005 over 007 - volgens de geautoriseerde weergave uit de archieven van M.I. 8: