lympha Sable

lympha Sable
by Scottish graciousness

maandag 26 juni 2017

blokkendoos van Windermere's Investment Group

Theater:
Lady Windermere's fan


Het is een oud probleem: liefde en trouw binnen het huwelijk. Maar als de liefde er niet is hoe kan de trouw dan bestaan?

Eerlijk gezegd heb ik meer dan genoeg ervaring opgedaan op dit gebied om geen antwoord te kunnen  bieden aan de algemene roep om een ujitspraak over dit soort dingen.
Bij elkaar zijn in voor- en tegenspoed, elkaar trouw blijven en ga zo maar door...het is me alles bij elkaar ook wat.

Zou het misschien zo kunnen zijn of worden dat wij er begrip voor krijgen dat bij een maatschappelijke omwenteling van zo ingrijpende aard als wij met elkaar thans fabrieken wijzelf mee veranderen met de wijzigingen in het bestel van de patronen van het samenleven? En dat dus de kern daarvan: wie zijn wij dat wij dit meemaken? - wordt geraakt, namelijk de manier waarop wij met elkaar omgaan? Laten wij daarom niet al te veel anticiperen op het schuld en boete scenario dat de traditie ons voorhoudt. Waar een nieuwe tijd begint beginnen ook nieuwe tradities.


Laat ons contact binnen de relaties van de realiteit van ook onze verloving, ook ons huwelijksleven, bespreekbaar worden. Op welke manier en wat daar uit komt, dat zal voor iedereen anders zijn. En wat er het gevolg van is is voor iedere situatie ook weer anders.

En als je dan besluit uiteen te gaan, neem dan mee wat je hebt verdiend en wat van jouw is omdat het je gegeven werd afstand te nemen en te onderhouden.
Uit elkaar gaan hoeft niet per se te betekenen elkaar ontrouw zijn en kan zelfs de uitdrukking zijn van de groortste trouw aan elkaar.



moderne samenlevingsvormen spelen zich ook af
in een alweer uit de tijd aan het rakend
blokkendoosgebouw


wapen Bisdom
Regensburg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten